top of page
ESC achtergrond.jpg
BMA logo zonder achtergrond.png

S10 - De Diepte

We ❤ S10!

Speel nu De Diepte van S10 in de klas! Jij krijgt gratis alle bladmuziek van onze songfestivalinzending: zang, (bas)gitaar, ukelele, drums, toetsen, blazers en strijkers. Ga direct aan de slag met deze prachtige song. Het maakt niet uit of jouw leerlingen beginners of volleerde musici zijn: de bladmuziek is in drie niveaus en perfect voor elke samenstelling!

Stuur een mail* via deze button. Laat ons weten bij welke schoolvestiging jij les geeft en krijg het materiaal direct binnen!

Meer inspirerende content volgend schooljaar?

Buma Music Academy staat voor verrijking van muziekeducatie. Dit doen we door docenten te helpen aan vette kant-en-klare lessen voor in de muziek- of CKV-les. Maar ook op veel andere manieren! Zoals workshops, masterclasses en binnenkort een reeks concerten. Wil jij dit meemaken aankomend schooljaar? Meld je aan!

PXL_20220411_110311695.MP.jpg
PXL_20220411_111613359.MP.jpg

Win concertkaartjes!

Heeft jouw leerling of klas het nummer in de vingers? Stuur een filmpje van jullie uitvoering naar Buma Music Academy en maak kans op kaarten voor één van onze concerten met de tofste (pop)artiesten van dit moment. Check hier de agenda!

 

Je kunt het filmpje tot uiterlijk 31 mei sturen naar info@bumamusicacademy.nl

Met dank aan DSOPM voor het uitwerken van bladmuziek voor De Diepte van S10

Privacyverklaring

* Bij het mailen naar doemee@bumamusicacademy.nl ga je automatisch akkoord met het verwerken van jouw gegevens door Buma Music Academy.
Buma Music Academy respecteert je privacy en gaat zorgvuldig om met je gegevens.

Meer weten? Bekijk hier de privacyverklaring van Buma Music Academy.

Privacyverklaring
Contact
bottom of page