top of page

Over Buma Music Academy

Ons doel? Muziek en CKV in het voortgezet onderwijs een boost geven!

Buma Music Academy bestaat om muziek in het Nederlands Voortgezet Onderwijs weer de plek te geven die het verdient. Het is een online lesprogramma (géén methode) over (pop)muziek, inzetbaar bij onder andere de vakken muziek en CKV. Wij zetten ons in om docenten te helpen boeiend en actueel muziekonderwijs te bieden dat aansluit bij de belevingswereld van jongeren.

75550486_3413796971965535_44646438960386

Voor wie?

Docenten! Deze voorvechters van muziekeducatie verdienen het om gezien en geholpen te worden. Buma Music Academy ontwerpt het lesprogramma en alle andere programmaonderdelen voor docenten uit het voortgezet onderwijs. Iedere docent weet zelf het beste welke onderdelen daarvan een toevoeging zijn aan het eigen lesgeven. 

DSC00908.JPG

Ons team

Het team van Buma Music Academy bestaat uit mensen met een passie voor muziek en onderwijs. Wij zetten ons in voor actueel muziekonderwijs dat er echt toe doet. In contact komen met ons team? Dat kan hier. We staan je graag te woord.

Contact

We hopen dat je samen met je klas(sen) veel plezier beleeft aan het lesprogramma van Buma Music Academy. Heb je vragen of opmerkingen over het lesprogramma of over Buma Music Academy in het algemeen? Of heb je ideeën om ons aanbod beter te maken? Neem dan gerust contact met ons op. 

  • Black Youtube Icoon
  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Instagram Icon

E-mail: info@bumamusicacademy.nl
Tel: 024-3782462

Molenveldlaan 96
6523 RM Nijmegen

Contact
Privacyverklaring

Privacyverklaring

Buma Music Academy respecteert je privacy en gaat zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Meer weten?

Bekijk hier de privacyverklaring van Buma Music Academy.

bottom of page