top of page

Masterclassmaand

Maart = masterclassmaand!

 

Nederlandse popartiesten als WIES, Caza, LAKSMHI, Waltzburg en Mick Mazoo delen tijdens inspirerende masterclasses hun artiestenverhaal en nemen leerlingen via creatieve opdrachten mee in het maakproces van hun actuele songs. Hieronder geven we je een voorproefje!

Ook een masterclass bij jou op school? Meld je aan!

Masterclass LAKMSHI

Artiest, zangeres, songwriter en theatermaker LAKSMHI maakt een verrassende combi van fluisterzachte luisterliedjes en gruizige elektronica. Waarschijnlijk ken je LAKMSHI van haar deelname aan Wie is de Mol! In haar masterclass songwriting creëert ze een open ruimte voor leerlingen om hun eigen (song)teksten te schrijven over thema's die op dat moment bij ze spelen. 

Masterclass Caza 

Rapper/songwriter Caza wist al op zeer jonge leeftijd dat hij artiest wilde worden en bracht de afgelopen jaren hits uit met Famke Louise, Ronnie Flex en Bizzey. In zijn masterclass neemt hij jouw klas mee in de wereld van hiphop, dancehall en reggae. Caza stelt eerst zijn helden en inspiratiebronnen voor, waarna jouw leerlingen als songwriter voor zijn nieuwste hits aan de slag gaan.

bottom of page