Maak 't deel 't header (2).png

Maak 't / Deel 't
voor scholen

Buma Music Academy komt met een heel gaaf project de scholen in: Maak 't/Deel 't. Professionele artiesten en componisten maken met een maakbudget van OCW nieuwe muziek/songs/tracks én delen dit proces met jouw leerlingen. Hoe ziet dat eruit? 

  • De artiest betrekt jouw leerlingen op verschillende manieren bij het maakproces. Met vlogs bijvoorbeeld, demo-versies, een akkoordenreeks (meespelen/coveren), samples (t.b.v. remixen door leerlingen) of tekst ideeën, waar leerlingen mee aan de slag kunnen.

  • Een masterclass bij jou op school: de artiest komt een keertje langs voor directe interactie én een vette sessie met de leerlingen.

  • Voor het ‘echie’: artiesten gaan alle songs opnemen én uitbrengen. Leerlingen volgen dus de hele weg van idee tot kant-en-klare song in de échte muziekwereld.

  • Showcases: aan het eind van schooljaar 2021-2022 sluiten we Maak 't/Deel 't af met zes concerten door heel Nederland. Ook jouw artiest gaat hier het nieuwe werk uitvoeren. Jouw leerlingen zijn uiteraard welkom en staan vooraan! 

  • Het team van Buma Music Academy is jullie intermediair.


    Wordt jouw school niet gekoppeld aan een artiest? Dan kun je verder met het werk van alle 24 artiesten! Zij maken opdrachtjes voor leerlingen en geven input in de vorm van lyrics, akkoorden, samples en meer. 

Scholenparter worden

Wil jouw school actief meedoen aan Maak 't/Deel 't? Dat kan! 

Begin schooljaar 2021-2022 worden scholen gekoppeld aan de geselecteerde artiesten. Meld je aan om daar kans op te maken!

Wanneer jouw schoolvestiging zich gaat aanmelden voor het nieuwe schooljaar, kun je aangeven dat jouw school interesse heeft om partner te worden - jij wordt daarna meegenomen in de selectieprocedure. En zoals je weet: Buma Music Academy is er voor scholen in héél Nederland. Maak ’t/Deel ’t dus ook! Want mocht jouw school niet gekoppeld worden aan één van de 24 artiesten, kun je alsnog alle input van artiesten gebruiken voor jouw lessen.