Foto Caza_edited.jpg

Caza

Ucahzo Hoogdorp (6 April 1992), beter bekend als ‘Caza’ is actief als schrijver en artiest. Met een vader actief in zijn eigen muziekstudio groeide hij op in een omgeving omringt door muziek. Hierdoor werd hij geïnspireerd om zichzelf verder te ontwikkelen als artiest. Al op jonge leeftijd was hij te vinden in het Nederlandse clubcircuit waar hij DJ's ondersteunde als veel gevraagd host in de Dance & Urban scene.

Zijn eerste grote clubhit had Caza samen met Rush Hour in 2017 met de club banger "Oh Na Na" ft. Keizer & Dopebwoy die momenteel meer dan vijf miljoen streams heeft op Spotify. Kort daarna zorgde hij voor een nieuwe clubhit "Even Dansen" met DJ Dylvn die de Nederlandse charts bestormde in de eerste week op plek nummer 13.

 

Caza heeft de streak doorgepakt en is in 2018 officieel doorgebroken met de megahit ‘SLIDE’ die hij samen met Famke Louise en producer Vlado gemaakt heeft. Deze track heeft wekenlang in de charts gestaan en de teller staat momenteel op meer dan twintig miljoen streams op Spotify. Vanaf dat moment is Caza als een bom binnegekomen en heeft hij o.a. tracks gereleased in samenwerking met artiesten als Bizzey en Ronnie Flex.